Over ons

Hakoma is een gevestigde waarde binnen de Benelux voor het ontwikkelen, leveren en plaatsen van innovatieve producten en toepassingen. Naast het aanbieden van zorgvoorzieningen, sanitair en bouw- en beschermingsmaterialen, ontwikkelt Hakoma ook maatwerk, conform aan de Europese normen en technische specificaties. Wij zorgen altijd voor doordachte oplossingen die tegemoet komen aan uw wensen en behoeften.

Onze producten en diensten zijn onderverdeeld in drie afdelingen. Elke afdeling beschikt over een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle producten. Hakoma Care is toonaangevend specialist in wand- en hoekbescherming, maar ook in handgrepen voor zowel gangen als trappen. Hakoma Sanitair biedt u aangepast sanitair en totaalconcepten aan voor badkamers en doucheruimtes. En bij Hakoma Construct kunt u terecht voor uiteenlopende bouwoplossingen, zoals uitzetvoegen, bitumen, waterstopvoegen, en nog veel meer.

Voor de plaatsing van uw producten kunt u rekenen op de deskundige medewerkers van onze eigen plaatsingsdienst. Bekijk onze realisaties voor enkele concrete uitvoeringen.

Contact
...

Geschiedenis

Al meer dan 45 jaar is Hakoma gerenommeerd voor het leveren en produceren van op maat gemaakte kwaliteitsproducten. Dankzij innovatie, knowhow en jarenlange ervaring is het familiebedrijf uitgegroeid tot een vaste waarde binnen zijn vakgebied en zijn de Hakoma-producten synoniem geworden voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een verzorgde uitvoering.

In 1974 werd Hakoma opgericht, initieel als leverancier van bouwmaterialen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn horizon verbreed en levert het vandaag naast beschermings- en bouwmaterialen ook sanitaire voorzieningen en oplossingsgerichte totaalconcepten.

Visie op de toekomst

Voor al onze projecten stellen we vakmanschap, kwaliteit en klantentevredenheid voorop. Hoewel we de marktleiderspositie bekleden in ons vakgebied, zijn we nog steeds een familiebedrijf in hart en nieren. Hakoma kent een dynamische bedrijfscultuur die familiale waarden, zoals betrokkenheid en optimale service, hoog in het vaandel draagt.

Sinds 2019 waait er een nieuwe, frisse wind door het bedrijf. Hakoma slaat een nieuwe weg in en zal zich naast het leveren en plaatsen van concepten en producten, ook toespitsen op het ontwikkelen van innovatieve materialen en technieken, en dit met een focus op Hakoma Sanitair.

In 2023 werd de overname van de activiteiten van V&S gefinaliseerd. Zij zijn een autoriteit op vlak van wandbescherming & PVC vloeren.

Contact
...